Ivana♥
Broj poruka : 271 Datum upisa : 20.01.2011
| Naslov: Dulse Marija: Smela, seksipilna i talentovana Pet Jan 21, 2011 12:39 pm | |
| Mlada meksička pevačica, glumica i pisac Dusle Marija proživela je važnu godinu sa izdavanjem svog prvog solističkog albuma ''Extranjera'', a između ostalog proslavila je i 20 godina karijere.
Prijem prvog albuma je odličan. Bivša buntovnica je proglašena jednom od najpopularnijih žena na kontinentu u 2010. godini, od Kanade do Brazila.
''Za mene je izdavanje ovog albuma bio vrhunac mnogih planova i snova, volim glumu, ali postoji velika razlika, jer ti prikazuješ emocije i izgled, ali to nikad nisi ti'', rekla je.
Sa zrelijih 25 godina, od kojih je već 20 godina u glumačkim vodama, Dulse Marija priznaje da u njenom svetu ne može sve biti bezbrižno.
''Bilo je to pet predivnih godina sa grupom, ali sada putujem sama, sve zavisi od mene, moje mišljenje je samo moje i ne moram da čekam druge'', rekla je o svom radu sa RBD-om.
Prvi deo ''Extranjera'' je u prodaji, sastoji se od sedam pesama, od kojih su dve pod njenim komponovanjem. Drugi deo izlazi u prodaju u februaru i na njemu će biti više nejnih tema.
''Ako želiš da sve bude dobro i kvalitetno, moraš da budeš okružen talentovanim ljudima. Ne mogu da kažem da je ceo disk samo moj, jer shvatam da još dosta toga treba da naučim'', dodaje ona. Izvor RMS | |
|
Anahiholic*
Broj poruka : 117 Datum upisa : 20.01.2011 Godina : 28 Lokacija : *Topiim se s tobom*
| Naslov: Re: Dulse Marija: Smela, seksipilna i talentovana Pet Jan 21, 2011 4:18 pm | |
| | |
|
marko_chavez Admin
Broj poruka : 67 Datum upisa : 19.01.2011
| Naslov: Re: Dulse Marija: Smela, seksipilna i talentovana Ned Jan 23, 2011 3:00 pm | |
| Eto zasto je volim... Nije natripovana kao sve ostale... Svoja je i jako dobra osoba | |
|
Majaa xD
Broj poruka : 81 Datum upisa : 20.01.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Dulse Marija: Smela, seksipilna i talentovana Ned Jan 23, 2011 3:03 pm | |
| Daaa xD Jedva cekam da dodje kod naas | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dulse Marija: Smela, seksipilna i talentovana | |
| |
|